La 21.05.2022
Lauantaina 14.5. yhdistyksemme järjestämässä tapahtumassa kokkailtiin jo viidettä kertaa ranskalaisen gastronomian asiantuntijan Jarmo Kehusmaan ja 18 innokkaan kokkailijan kanssa. Aikaisemmin olemme tutustuneet mm. Lorrainen alueen, Napoleon I:n ja III-n ajan ruokakulttuuriin.
Nyt siirryimme Etelä-Ranskaan. Jarmo Kehusmaalta on juuri ilmestynyt keittokirja Ravissements artistiques et culinaires/Suun & silmäin iloja, jonka on kuvittanut taiteilija Riitta Nelimarkka.
le livre - Suun ja silmäin iloja_kirjan
le livre
le menu
le menu
Asperges aux dattes
Asperges aux dattes
Céleri en branches, sauce fines herbes
Céleri en branches, sauce fines herbes
Thon braisé aux carottes
Thon braisé aux carottes
Fromages
Fromages
Gratin de fraises au whisky, Gâteau à l'orange
Gratin de fraises au whisky, Gâteau à l'orange
Iloinen_kokkailuporukka
Les participants, Iloinen kokkailuporukka
La table
La table

Ranskan matkojen toimisto
Ranskalaisten ja suomalaisten kohtaamispaikka
Suomen Ranskan suurlähetystö
Ranskan Suomen suurlähetystö

Facebook