Ke 01.01.2020

NOTRE CERCLE VOUS SOUHAITE Á TOUTES ET À TOUS
UN JOYEUX NOËL

ET PRÉSENTE SES MEILLEURS VOEUX
POUR LA NOUVELLE ANNÉE 2020

Ke 15.01.2020

Bonjour! Arvoisa jäsenemme,

ohessa tammikuun jäsenkirje yhdistyksen tapahtumista sekä tulevista ranskalaisuuteen liittyvistä elokuvateatteri Tapion elokuvista ja oopperoista.

Lisäksi yhdistyksemme viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhlavuottaan ja on järjestämässä ohjelmallista juhlaillallista lauantaille 21.3 klo 18. Merkitkää päivä kalentereihinne!

Löydätte ajankohtaista tietoa myös facebook -sivultamme

https://www.facebook.com/joensuuranska

TERVETULOA! - BIENVENUE!

Ti 17.03.2020

SAVONKINOT SULKEVAT ELOKUVATEATTERINSA KORONAVIRUKSEN VUOKSI 17.3.-13.4. VÄLISEKSI AJAKSI RANSKALAISEN ELOKUVAN VIIKKO 17.-21.3. PERUUNTUU MYÖS.

Toivomme, että tilanne rauhoittuu ja voimme siirtää Ranskalaisen elokuvan viikon ensi syksyyn.


JOENSUUN SUOMALAIS-RANSKALAINEN YHDISTYS TÄYTTÄÄ TÄNÄ VUONNA 40-VUOTTA

40-vuotisjuhla siirtyy koronavirusepidemian vuoksi myöhempään ajankohtaan.

Ke 08.04.2020
HYVÄT JÄSENEMME,
CHERS MEMBRES,
Toivomme, että te kaikki voitte hyvin. Nyt on vain elettävä koronan ehdoilla ja odoteltava parempia aikoja. Tälle keväälle suunnitellut jäsenmaksut siirtyvät luonnollisesti syksyyn. Seurataan tilannetta, missä vaiheessa kevään peruuntuneet tapahtumat voisimme järjestää.

Syksylle on suunniteltu mm. 6.10. Riikka-Maria Rosenbergin ja näyttelijä Marika Sampio-Utriaisen monologiesitys ”Ninon de Lenclos – rakkauden monet kasvot” Pakkahuoneella, 20.10. Sini Sovijärven luento ranskalaisesta valokuvaajasta Denise Bellonista Finlande été 1939 Muikkusalissa ja 10.11. toimittaja, kirjailija Helena Petäistön luento. Odotellaan siis rauhassa tilanteen kääntymistä positiiviseen suuntaan!

Hyvää pääsiäistä kaikille!
Joyeuses Pâques à toutes et à tous !

To 25.06.2020
HYVÄT YHDISTYKSEMME JÄSENET,
CHERS MEMBRES DE NOTRE CERCLE,
Ensimmäinen tapahtumamme tänä syksynä pe 14.8. klo 18.00 on Joensuun oopperayhdistyksen järjestämä Ranskalainen ilta Utran Areenalla, jossa myös yhdistyksemme on mukana. Solisteina ovat meille jo Figarosta tutut Laura Pyrrö ja Kristian Lindroos. Heitä säestävät joensuulaiset Kemal Achourbekov ja Arto Tarkkonen sekä Mikko-Ville Luolajan-Mikkola.

SAATTE PIAN JÄSENKIRJEEN (VIIMEISTÄÄN VIIKOLLA 27), JOSTA LÖYDÄTTE TARKEMMAT TIEDOT KONSERTTILIPUISTA JA UTRAN UITTOTUVAN RANSKALAISESTA BUFFET'STA

TERVETULOA -BIENVENUE

To 23.07.2020
HYVÄT JÄSENET,
TERVETULOA SYKSYN TAPAHTUMIIN
CHERS MEMBRES,
BIENVENUE À NOS ACTIVITÉS CULTURELLES DE L’AUTOMNE

Joensuun suomalais-ranskalaisen yhdistyksen tapahtumia Syyskuu 2020

Joensuun suomalais-ranskalainen yhdistys ry kiittää Joensuun kaupunkia saamastaan tuesta monologinäytelmän "Ninon de Lenclos -rakkauden monet kasvot" toteuttamiseen 6.10

Suomen Ranskan suurlähetystö
Ranskalainen syksy
Suomen Ranskan instituutti
Ranskan matkojen toimisto

Facebook